05:38
Går upp jobbigt tidigt. Är inte överförtjust i ett flyga så jag låg vaken halva natten och funderade över exakt hur hemskt det skulle vara om planet krashade.
05:33
Jonas mamma gick också upp galet tidigt för att köra oss till Arlanda. Vi står i kö för att checka in våra väskor och Jonas verkar inte vilja vara med på bild.
07:46
Väntar på att få kliva på planet. Notera världens bästa skor för 30 kronor. Tror faktiskt att jag har en särskild talang för att hitta skor som bara kostar 30 kr.
10:30
Äntligen framme. Trots mycket ångest under starten lyckades jag somnade till en stund. Råkade dock hamna bredvid någon som rotade i sin vänsterficka hela tiden (fråga mig inte varför) och det väckte mig flera ggr.
11:15
Lyssnar på vad en viss reseledare har att säga om Kroatien. Sen väntade en timmes seg bussresa till hotellet och hon pratade i princip oavbrutet om allt och ingenting.
12:43
Dagens reseoutfit framför vår hem den närmaste veckan. Blus och Shorts, H&M. Skorna är second hand (fast de var helt nya).
13:42
När man är vrålhungrig var detta världens godaste pizza men jag tror att den skulle varit god annars också. Älskar när det är färska grönsaker på pizza. Lite skeptiskt till den halvt frusta spenaten dock.
14:14
Snygga saker som flöt i vattnet för att dela av badområdet och sånt där. Notera att botten inte är särskilt badvänlig. Badskor inhandlades senare i veckan.
19:39
Går in till stan och blir genast överfallna av en man som lyckas få oss att betala för att få våra siluetter urklippa i papper.
20:00
Vi promerar runt i Porec och det är en vacker stad men alldeles för turistig. Vem köper egentligen fejkade D&G-tröjor?
21:06
Detta är dagen då jag lyckas dricka 0,5l cola till lunch (törstig) och ytterligare nästan en 0,5l öl till middag. Kommer antagligen aldrig hända igen.
22:53
Hemma igen och Jonas testar duschen. Den verkar fungera alldeles utmärkt.
23:33
Dags att sova och jag lyssnar på talbok på min ständiga följeslagare; Ipoden. Hur kunde jag leva utan den.. Slut på dagen.